Doneren

Als Feminist March zetten we ons in voor het versterken van de banden binnen de feministische gemeenschap en het opbouwen van een mooiere en eerlijkere toekomst voor ons allemaal! Als kleine vrijwilligers- en non-profit organisatie zijn we volledig afhankelijk van donaties. Je kan doneren met behulp van Donorbox, of door zelfstandig een bedrag over te maken naar NL59 BUNQ 2054186627. Elke bijdrage wordt gewaardeerd.

Stichting WMNL, de organisatie achter de march, is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) door de belastingdienst en daardoor vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Jouw giften zijn hierdoor onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting.

Als je niet over de middelen beschikt om een ​​donatie te doen, maar ons toch wilt steunen, kun je onze website delen, ons volgen op social media, je aanmelden voor vrijwilligerswerk of rechtstreeks contact met ons opnemen door te mailen naar info[at]womensmarchnederland.nl. We zijn altijd blij om van je te horen!

Feminist March

Bij Feminist March zetten we ons in voor het versterken van de banden binnen de feministische gemeenschap en het opbouwen van een mooiere en eerlijkere toekomst voor ons allemaal.
info[at]womensmarchnederland.nl pers[at]womensmarchnederland.nl
Meer info
KvK nummer: 81422237 RSIN: 862083795 Bank: Bunq IBAN: NL59 BUNQ 2054186627 BIC: BUNQNL2A
Follow us